Over ons

arjos pronk

Over Arjos Pronk

Naast vader van zoon Flynn (2017) en dochter Vayen (2020), is Arjos Pronk (1985) theatermaker, improvisatie acteur, make-up artist en entertainer.

In 2011 startte Arjos Pronk met een klein bedrijf waarin hij zijn diensten verhuurde in de theaterbranche. Hij richtte zich voornamelijk op improvisatie en make-up. Het balletje ging echter al snel rollen. Zo schitterde hij in diverse amateur musicals en theaterstukken, ontwierp en maakte hij de kaas- en stroopwafelpiet voor de landelijke Sinterklaas intocht in Gouda in 2014, schreef hij samen met Edwin van Enkhuizen 3 cabaret voorstellingen, speelde hij jarenlang in de comedy groep On-Fair en gaf hij dramales bij het Warm Water Jeugdtheater en het Rijswijks Jeugdtheater.

In 2019 richtte hij mede de theatergroep De Jonge Avonturiers op. Hier maakt hij nog altijd met veel plezier voorstellingen voor kinderen vanaf 4 jaar.

ONS DOEL IS OM DE KINDEREN MEE TE NEMEN IN DE FANTASIE VAN HET THEMA

Arjos over theater maken voor kinderen

Kinderen zijn het meest dankbare publiek. Met hun fantasie komt een voorstelling of personage écht tot leven, dat is prachtig om te zien en te beleven. En al zijn kinderen onschuldig, soms zijn ze ook pijnlijk eerlijk. Zo is geen feestje of voorstelling hetzelfde en blijft het voor ons ook altijd een avontuur!

SPEURTOCHTEN MET EEN VERHAAL

Vanuit zijn theater achtergrond ontstond het idee om theaterfeestjes voor kinderen te organiseren. De speurtochten met een verhaal werden zo’n succes, dat hij in 2020 besloot zich daar helemaal op toe te leggen. Door de enorme vraag zijn er inmiddels meerdere acteurs die het gezelschap compleet maken.  

speurtochten met een verhaal zee