Meest gestelde vragen

Onderstaand vindt je de meest gestelde vragen. Deze hebben we opgedeeld in verschillende categorieën.

Speurtocht kinderfeestjes

KINDERFEESTJE EN BOEKINGEN

Speurtochten met een verhaal is een speurtocht waarbij een personage de kinderen meeneemt in een verhaal. Het verhaal wordt verteld door verschillende opdrachten met aan het einde een “schat”

Onze adviesleeftijd voor Speurtochten met een verhaal is tussen de 5 en 8 jaar.

De prijs van de Kinderfeestjes zijn berekend op 6 kinderen (incl. de jarige). Het maximaal aantal kinderen is 10. Hiervoor vragen rekenen we € 5 extra per kind.

Nee de prijs blijft gelijk, ook wanneer er minder dan 6 kinderen komen.

Jazeker! Wij zijn continue bezig met nieuwe feestjes en bijpassende thema’s. Uw kinderfeestje wordt dan op maat gemaakt. Het thema moet wel passen in ons aanbod en vrij zijn van rechten.

 Voorbeeld: “Spiderman” is rechtelijk beschermd maar “Superhelden” niet. Wij werken dus met een superhelden thema en niet met een Spiderman thema.

Jazeker. Het betreft dan een kinderfeestje op maat. Hiervoor brengen wij extra kosten in rekening.

Wanneer u het formulier heeft ingevuld en verstuurd bekijken wij de aanvraag. Wij zullen een offerte maken die u moet bevestigen. Na bevestiging is het feestje definitief en is er een betaal verplichting. Wij zullen dan de nodige voorbereidingen treffen voor het feestje. Een paar dagen voorafgaand aan het kinderfeestje ontvangt u een draaiboek met alle informatie. Ook zullen we een week van tevoren telefonisch contact opnemen om alles door te spreken.

Jazeker. Hiervoor gelden wel andere tarieven. (Alleen op aanvraag)

Ja en nee. Dit ligt aan het eigen onderdeel. Mocht u bijvoorbeeld een persoon in uw kennissenkring hebben die graag ballonnen wil vouwen voor de kinderen, moeten we kijken of dit in de planning past. Gezien de tijd zal dit waarschijnlijk ten kosten gaan van een andere activiteit.

Ja en nee. Hoe minder de jarige weet hoe leuker. Het is dan ook voor hen een verrassing,

Het liefst zo vroeg mogelijk. Hou er rekening mee dat agenda’s bij zowel ons als de vriendjes en vriendinnetjes van de jarige op korte termijn vaak voller zijn. Wij raden aan om het kinderfeestje uiterlijk een maand voor de gewenste datum te boeken. Wil je een thema die wij nog niet hebben boek dat het liefst 2 maanden van tevoren of nog eerder. Wij kunnen een optie, voor een datum, 48 uur reserveren. Hebben we dan geen bevestiging komt de optie te vervallen. Bij ons is het: Wie het eerst komt wie het eerst maalt.

Wij berekenen 3 uur voor een kinderfeestje. Dit is vanaf het moment dat de kinderen binnenkomen tot het moment ze weer weggaan. In deze drie uur zitten ook alle activiteiten zoals taart eten, cadeaus uitpakken, lunchen en drinkpauzes.

Afhankelijk van de planning wordt de route uitgezet. Wij raden aan een kinderfeestje niet veel langer te laten duren in verband met de spanningsboog van de kinderen.

Nee. Wij zijn er zolang het verhaal loopt. Vaak kiezen ouders ervoor om met de kinderen te eten (vooraf of achteraf) Hierbij zijn wij vaak (nog) niet aanwezig zodat we de kinderen niet onnodig afleiden. Wij kiezen zelf een moment dat het personage klaar is en zullen dat ook met de ouders overleggen.

PRIJSJES, SCHATTEN EN EIND TRAKTATIES

Nee. In principe strijden ze voor de eer of aanwijzingen voor het eindspel. Bij het vinden van de schat ontvangen de kinderen van het personage een diploma en een presentje.

Afhankelijk van het verhaal en de speurtocht hebben we een presentje en een diploma voor de kinderen. Dit zit standaard berekend in onze prijs. Alles is geheel in stijl met het thema.

ja. Deze is op naam gedrukt en kan door het personage worden uitgedeeld. wij hebben vooraf alleen een lijst met de namen nodig.

ETEN

Jazeker! We maken voorafgaand aan het feest een planning*. Hierop zal staan wanneer we de speurtocht of de activiteiten onderbreken om wat te eten.

*De planning is een indicatie.

Ja. Wij zijn er alleen voor de speurtocht.

Nee niet erg, maar wel iets waar we rekening mee moeten houden. Behalve met de lunch kunnen kinderen een allergie hebben voor bestandsdelen tijdens de speurtocht. Geef dit van tevoren aan. Dan kunnen we kijken of hier omheen te werken is. Geef op het formulier de allergieën aan. Liever te veel allergieën die niet van toepassing zijn dan het risico op een allergische reactie. Bij sommige thema’s krijgen kinderen een snoepje. Wij proberen altijd vervangend snoep te regelen in het thema.

KOST​EN SPEURTOCHT

Nee. De prijs op de website is de prijs van het kinderfeestje (6 kinderen inclusief de jarige). Dit is exclusief €0,25 reiskostenvergoeding en eventueel extra activiteiten. Wilt u meer dan 6 kinderen betaalt u €5,00 extra per kind. Het maximum is 10 kinderen.

Vooraf. De factuur dient voorafgaand aan het feestje betaald te zijn. Mocht de factuur nog niet betaald zijn kunnen wij niet starten met het feestje. Niet starten met het feestje betekend niet dat uw betalingsverplichting vervalt.

Jazeker! Annuleren is altijd mogelijk. Nadat u een formulier heeft ingevuld op de website zal er een offerte worden verstuurd. Wanneer u akkoord gaat geldt er een betalingsverplichting. Vanaf dat moment is het alleen nog mogelijk op de datum aan te passen.

Bij akkoord van de offerte heeft u een betalingsverplichting voor 100% van het bedrag voor het feestje. Bij annulering, nadat u akkoord heeft gegeven, blijft de betalingsverplichting voor het feestje. Eventuele reiskosten of andere berekende kosten die niet zijn uitgevoerd komen te vervallen.

Nee. Wij bieden onze kinderfeestjes aan tegen een hele scherpe prijs. Ook voor mensen met een lager inkomen die zijn aangesloten bij verschillende instanties kunnen we helaas geen korting bieden.

TIJDENS HET KINDERFEESTJE

Voorafgaand aan het kinderfeestje is er een telefonisch gesprek waarin we de speurtocht doornemen. In dit gesprek ontvang je alle informatie dat nodig is om de speurtocht te geven.

Dat je geniet van de dag. Wij willen dat er minimaal 1 persoon mee loopt. Bij sommige onderdelen is het handig dat er iemand bij is om te helpen. Verder is het altijd leuk om actiefoto’s te maken van het feestje.

Bij een extra activiteit is het fijn als we een eigen plek hebben om wat dingen voor te bereiden. In het telefoongesprek zullen we aangeven wat er nodig is.

Jazeker. Wij komen een uur voor de starttijd van het kinderfeestje om voor te bereiden. En eventuele problemen op te lossen. Hierbij is geen hulp nodig.

Nee wij komen in karakter naar de locatie. Zodra we bij u binnenstappen kunt u ons aanspreken met de naam van het personage.

We werken vaak met 2 routes 1 voor de pauze en 1 na de pauze.

PROBLEMEN

De ervaring leert dat de kinderen prima tegen wat regendruppels kunnen. Geef de ouders instructie dat ze regenkleding en laarzen meekrijgen. Bij heel slecht weer (bij KNMI code geel of rood) kunnen we kijken voor een binnen oplossing of verplaatsen naar een andere dag. Annuleren in verband met het weer geeft geen recht op geld terug.

Het weer is helaas niet te sturen. Het kan dus zijn dat het met bakken uit de lucht komt vallen. In het ergste geval cancelen we de speurtocht en doen we binnen alleen de spellen. Omdat we dan heel veel eerder klaar zijn bieden we een extra activiteit aan op kosten van Arjospronk.nl.

Nee niet erg, maar wel iets waar we rekening mee moeten houden. Behalve met de lunch kunnen kinderen een allergie hebben voor bestandsdelen tijdens de speurtocht. Geef dit van tevoren aan. Dan kunnen we kijken of hier omheen te werken is. Geef op het formulier de allergieën aan. Liever te veel allergieën die niet van toepassing zijn dan het risico op een allergische reactie. Bij sommige thema’s krijgen kinderen een snoepje. Wij proberen altijd vervangend snoep te regelen in het thema.

We lopen de route altijd met een van de ouders. Ter plekke zal worden beoordeeld of we de speurtocht (tijdelijk) moeten stoppen.  

Nee. Arjospronk.nl is niet aansprakelijk voor schade aan kleding of andere eigendommen. Wij raden aan om uw kind makkelijke kleding aan te trekken die vies mogen worden.

PRIVACY

Wij maken zelf geen foto’s tijdens de speurtochten. Wel vinden wij het leuk als we foto’s ontvangen die we als sfeerreportage kunnen laten zien.

Fotos waar kinderen onherkenbaar op staan is geen probleem. Met foto’s waarop kinderen te herkennen zijn kunnen we zelf de gezichten blurren. 

We houden ons hierbij strikt aan de AVG wet.