Theaterverhalen

Theaterverhalen is een verzamelnaam voor al het aanbod dat er beschikbaar is. Het betreft voorstellingen maar ook Acts of Entertainment. Passend op een buurt evenement of in de kerst en Sinterklaas periode. Heb je vragen of wil je graag een act of voorstelling boeken? Neem dan contact met ons op.

Straattheater acts boeken of inhuren

“Ontdek de betoverende wereld van theaterverhalen! Theaterverhalen vormen een kleurrijk spectrum van voorstellingen, acts en entertainment die beschikbaar zijn voor diverse gelegenheden. Of het nu gaat om adembenemende voorstellingen, boeiende acts of vermakelijk entertainment, bij ons vind je een uitgebreid aanbod dat perfect aansluit bij buurtevenementen of de feestelijke periodes zoals Kerst en Sinterklaas.

KINDERVOORSTELLINGEN

SINTERKLAAS EN KERST

SPEURTOCHT VOOR BEDRIJVEN

ENTERTAINMENT & ACTIVITEITEN

Meer dan een voorstelling

Onze theaterverhalen zijn meer dan alleen voorstellingen; ze zijn een beleving op zichzelf. Betoverend en geschikt voor diverse doelgroepen en evenementen. Van meeslepende verhalen tot interactieve acts, wij bieden een breed scala aan mogelijkheden om jouw evenement onvergetelijk te maken.

Onvergetelijk event

Boek jouw voorstelling

Ben je op zoek naar een specifieke act of wil je graag een voorstelling boeken? Ons team staat klaar om je te helpen! Neem gerust contact met ons op voor meer informatie, advies of om direct een act of voorstelling te boeken. Laat je betoveren door de magie van theaterverhalen en creëer samen met ons een onvergetelijke ervaring!”

theater events

Aanbod voor ieder event

Aan te passen voor grote en kleine groepen

Optioneel geluid tot 350 personen

POPULAIRE THEATERVERHALEN

REVIEWS THEATERVERHALEN

Arjos is een geweldige Kerstman. Fijn (en snel) om mee te communiceren. Op tijd en super professioneel in de voorbereiding. Op het moment dat hij de make-up in gaat zie je hem langzaam dè Kerstman worden en als hij de Kerstman is, is er geen betere. Ik raad hem bij iedereen aan.

Royal Promotions

Arjos had een prima act als kerstman op een bedrijfs kerstontbijt. Hij is gevat, scherp, heeft leuke humor en besteed heel veel tijd en aandacht aan een goeie appearance. Alles prima dus en zeker voor herhaling vatbaar.

J. Steunebrink

Bij ons hebben de kinderen en ouders zeer genoten van het optreden van Lakei Jean Pierre – een royaal onthaal. Een super programma voorafgaand aan de komst van Sinterklaas. Het sloot in het geheel perfect aan en wij kijken terug op een zeer gezellige middag.

Lidl