SPEURTOCHTEN VOOR KINDERFEESTJES EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR!

Zoek je een leuke en uitdagende activiteit voor het volgende kinderfeestje? Overweeg dan een speurtocht! Een speurtocht is niet alleen leuk en spannend, maar ook educatief en uitdagend. Het is een perfecte manier om kinderen te helpen hun waarnemingsvermogen, probleemoplossend vermogen en teamworkvaardigheden te ontwikkelen.

Bij een speurtocht voor kinderfeestjes worden de kinderen meegenomen in een verhaal met bijpassende opdrachten. Het kinderfeestje speelt zich zowel binnen als buiten af en wordt georganiseerd gewoon bij jou thuis!

SPEURTOCHT MET EEN VERHAAL

Speurtochten met een verhaal is ontwikkeld met oog op de doelgroep (4 – 8 jaar). Speurtochten met een verhaal biedt een “realistisch beeld” van een bepaald thema aangevuld met een personage. Het personage is altijd ondergeschikt aan de kinderen. Vaak heeft het personage hulp nodig of het personage ondersteund de kinderen in het verhaal.

HUUR EEN SPEURTOCHT

Speurtochten met een personage is leuk maar vaak vinden ouders het leuk om zelf het personage te spelen. Of om net iets aan te passen in het verhaal. Daarom is het mogelijk om een speurtocht te huren. Een complete speurtocht met verhaal, opdrachten en schat! Zet de speurtocht om naar eigen hand. Maak het kinderfeestje compleet met een extra activiteit.

POPULAIRE SPEURTOCHTEN

REVIEWS SPEURTOCHTEN

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.

J. Hulspas

Mijn ervaring met Arjos was vanaf het begin tot het einde echt perfect. Supergoede voorbereiding en de dag zelf was een heel leuke dag voor onze jarige en haar vriendjes. Ze waren meteen gegrepen door zijn verhaal en hij kon hun aandacht tot het einde vasthouden. Je kunt zien dat hij kindjes begrijpt. Wij vonden het erg fijn dat hij alle zorg voor de kindjes op zich nam en er alles aan deed om hun een speciale middag te geven. Het gaf ons alle ruimte om ons op de rest van het feest te richten. Wij zijn blij dat wij hem gevonden hebben.

Jorrit

Van begin tot eind was alles top geregeld! De gezichten van de kindjes op het moment dat de deur openging en hij daar verkleed en al stond, zal ik niet snel vergeten: fantastisch! Het klopte allemaal, de kleding, de attributen, de opdrachten en hoe hij met de kindjes omging/goed op de situatie inspeelde. Onze dochter en haar vriendinnetjes hebben een onvergetelijke middag gehad! Daarnaast heeft Arjos mijzelf ook een relaxte verjaardag bezorgd, ik hoefde alleen de taart en limonade te regelen :-).

M. Verweij