SPEURTOCHTEN VOOR KINDERFEESTJES EEN ONVERGETELIJK AVONTUUR!

Zoek je een leuke en uitdagende activiteit voor het volgende kinderfeestje? Overweeg dan een speurtocht! Een speurtocht is niet alleen leuk en spannend, maar ook educatief en uitdagend. Het is een perfecte manier om kinderen te helpen hun waarnemingsvermogen, probleemoplossend vermogen en teamworkvaardigheden te ontwikkelen.

Bij een speurtocht voor kinderfeestjes worden de kinderen meegenomen in een verhaal met bijpassende opdrachten. Het kinderfeestje speelt zich zowel binnen als buiten af en wordt georganiseerd gewoon bij jou thuis!

SPEURTOCHT MET EEN VERHAAL

Speurtochten met een verhaal is ontwikkeld met oog op de doelgroep (4 – 8 jaar). Speurtochten met een verhaal biedt een “realistisch beeld” van een bepaald thema aangevuld met een personage. Het personage is altijd ondergeschikt aan de kinderen. Vaak heeft het personage hulp nodig of het personage ondersteund de kinderen in het verhaal.

HUUR EEN SPEURTOCHT

Speurtochten met een personage is leuk maar vaak vinden ouders het leuk om zelf het personage te spelen. Of om net iets aan te passen in het verhaal. Daarom is het mogelijk om een speurtocht te huren. Een complete speurtocht met verhaal, opdrachten en schat! Zet de speurtocht om naar eigen hand. Maak het kinderfeestje compleet met een extra activiteit.

POPULAIRE SPEURTOCHTEN

REVIEWS SPEURTOCHTEN

Arjos is een absolute pro, top geregeld van voorbereiding tot het einde. Het was best een grote groep jongens in de leeftijd 5/6 waarbij de aandacht natuurlijk snel vervliegt maar Arjos had de hele bende goed onder controle. Kids hebben een top dag gehad! In plaats van 1,5 uur in een indoor trampoline hal met ellendige akoestiek en plakkerige tafels, hebben ze de hele middag heerlijk buiten rondgelopen, samen opdrachten uitgevoerd en zijn ze uiteindelijk geslaagd voor hun missie incl diploma en souvernir, helemaal top. Bedankt Arjos, het was fantastisch.

J. Kjaer

Wat een topfeestje heeft m’n dochter gehad! Zit echt leuk in elkaar, lekker interactief, Arjos neemt de kids mee in zijn verhaal en ze waren wat trots dat ze een foto mochten maken met de ‘echte kroon’ op! Voor iedereen die eens iets anders wil dan Ballorig of Monkeytown😉, bij Arjos moet je zijn!

Marieke M

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.

J. Hulspas