Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal is ontwikkeld met oog op de doelgroep (4 – 8 jaar).
Speurtochten met een verhaal biedt een “realistisch beeld” van een bepaald thema.
aangevuld met een personage. Het personage is altijd ondergeschikt aan de kinderen. Vaak heeft het personage hulp nodig of het personage ondersteund de kinderen in het verhaal.

Samen met het personage gaan de kinderen op zoek naar de schat of iets wat aansluit binnen het betreffende thema. Aanvullend op het verhaal zijn leuke extra activiteiten te boeken die het kinderfeestje een unieke uitstraling geeft.

Extra activiteiten

Onze extra activiteiten bieden een extra onderdeel in onze speurtochten kinderfeestjes.
De activiteit is een extraatje en staan dus los van het verhaal.

Natuurlijk proberen we wel altijd een link te vinden met het betreffende thema.
De activiteiten zijn bij ieder thema toe te voegen. En heeft geen invloed op de lengte van het speurtocht kinderfeestje.

compleet 600 X 600-min

Een compleet verhaal van begin tot eind

extra activiteiten groen-min

Te personaliseren met extra activiteiten

communicatie groen 600 X 600-min

Duidelijke communicatie

Speurtochten met een verhaal (4-8 jaar)

Extra activiteiten

Reviews

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.

Jeffrey
Speurtochten met een verhaal

Mijn ervaring met Arjos was vanaf het begin tot het einde echt perfect. Supergoede voorbereiding en de dag zelf was een heel leuke dag voor onze jarige en haar vriendjes. Ze waren meteen gegrepen door zijn verhaal en hij kon hun aandacht tot het einde vasthouden. Je kunt zien dat hij kindjes begrijpt. Wij vonden het erg fijn dat hij alle zorg voor de kindjes op zich nam en er alles aan deed om hun een speciale middag te geven. Het gaf ons alle ruimte om ons op de rest van het feest te richten. Wij zijn blij dat wij hem gevonden hebben.

Jorrit
Speurtochten met een verhaal

Van begin tot eind was alles top geregeld! De gezichten van de kindjes op het moment dat de deur openging en hij daar verkleed en al stond, zal ik niet snel vergeten: fantastisch! Het klopte allemaal, de kleding, de attributen, de opdrachten en hoe hij met de kindjes omging/goed op de situatie inspeelde. Onze dochter en haar vriendinnetjes hebben een onvergetelijke middag gehad! Daarnaast heeft Arjos mijzelf ook een relaxte verjaardag bezorgd, ik hoefde alleen de taart en limonade te regelen :-).

Miranda Verweij
Speurtochten met een verhaal