Recensies Arjospronk.nl

Wij zijn trots op onze reviews. Na iedere speurtocht of project vragen we de opdrachtgevers om een review in te sturen. De reviews worden integraal op de website geplaatst. Lees hieronder de beoordelingen die we hebben ontvangen.

Kerstman

Arjos is een geweldige Kerstman. Fijn (en snel) om mee te communiceren. Op tijd en super professioneel in de voorbereiding. Op het moment dat hij de make-up in gaat zie je hem langzaam dè Kerstman worden en als hij de Kerstman is, is er geen betere. Ik raad hem bij iedereen aan.

Marco de Koning
Sint en kerst

Kerstman

Arjos had een prima act als kerstman op een bedrijfs kerstontbijt. Hij is gevat, scherp, heeft leuke humor en besteed heel veel tijd en aandacht aan een goeie appearance.

Alles prima dus en zeker voor herhaling vatbaar.

Jan-pieter Steunebrink
Sint en kerst

Theaterverhalen

Bij ons hebben de kinderen en ouders zeer genoten van het optreden van Lakei Jean Pierre – een royaal onthaal. Een super programma voorafgaand aan de komst van Sinterklaas. Het sloot in het geheel perfect aan en wij kijken terug op een zeer gezellige middag.

Annemieke
Sint en kerst

Lakei Jean Pierre – Een royaal onthaal

We hebben heel gezellig Sinterklaasfeest gehad met Arjos alias Lakei Jean-Pierre. Het was een leuk interactief programma met liedjes en dansen voorafgaand aan de komst van Sinterklaas. Kinderen en ouders hebben genoten.
Arjos en zijn geluidsman waren ruim op tijd aanwezig dus geen stress. Communicatie vooraf was ook heel duidelijk.

saskia hahn
Sint en kerst

Speurtochten met een verhaal

Mijn zoon heeft een geweldige dag gehad met zijn vriendjes. Zeker een aanrader. Arjos heeft duidelijk veel ervaring en passie voor theater en kinderen. Hij weet niet alleen een goed verhaal te maken. Hij voelt de kinderen en de sfeer ook goed aan. En speelt hier op in. De voorbereidingen waren ook goed. We werden goed op de hoogte gehouden en hij kwam zijn afspraken na. Hij was ook flexibel, wat heel fijn was. Kortom als je een gezellige, goed georganiseerde en pedagogisch verantwoorde middag wil hebben. Bel arjos.

Jeffrey
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Mijn ervaring met Arjos was vanaf het begin tot het einde echt perfect. Supergoede voorbereiding en de dag zelf was een heel leuke dag voor onze jarige en haar vriendjes. Ze waren meteen gegrepen door zijn verhaal en hij kon hun aandacht tot het einde vasthouden. Je kunt zien dat hij kindjes begrijpt. Wij vonden het erg fijn dat hij alle zorg voor de kindjes op zich nam en er alles aan deed om hun een speciale middag te geven. Het gaf ons alle ruimte om ons op de rest van het feest te richten. Wij zijn blij dat wij hem gevonden hebben.

Jorrit
Speurtochten met een verhaal

Speurtocht met een verhaal

Van begin tot eind was alles top geregeld! De gezichten van de kindjes op het moment dat de deur openging en hij daar verkleed en al stond, zal ik niet snel vergeten: fantastisch! Het klopte allemaal, de kleding, de attributen, de opdrachten en hoe hij met de kindjes omging/goed op de situatie inspeelde. Onze dochter en haar vriendinnetjes hebben een onvergetelijke middag gehad! Daarnaast heeft Arjos mijzelf ook een relaxte verjaardag bezorgd, ik hoefde alleen de taart en limonade te regelen :-).

Miranda Verweij
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Het was een ontzettend leuk feestje. Mooie opbouw van het verhaal, met leuke opdrachten. De kinderen hebben genoten!

Danielle van Alewijn
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

De kinderen hebben een heerlijke middag gehad. Ze hebben genoten van het verhaal en de speurtocht met opdrachten. Als ouder was het fijn om het niet allemaal zelf te hebben doen. Dank voor de fijne middag.

Akerboom
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Er werd aangebeld, en daar stond een echte superheld!! Wat een verassing!! Er heerste totale enthousiasme!! Maar Arjos wist de kinderen te kalmeren en met duidelijke opdrachten gingen we op pad. Hele leuke opdrachten tijdens de speurtocht! Schminken vonden ze in de pauze ook leuk! Al met al een superfeest!!! Bedankt Arjos!!!

Jolanda
Speurtochten met een verhaal

Opdrachtgever

Wij werken al enkele jaren met plezier met Arjos samen.
Een betrouwbare freelance artiest met ervaring en improvisatievermogen die er altijd iets van maakt!
We hopen op nog een jarenlange fijne samenwerking.

Katrijn Ebben
Algemeen

Bezoek kerstman

Tijdens ons jaarlijks Kerst Wens event voor kinderen is Arjos bij ons langs gekomen als Kerstman.
Hij heeft een mooi verhaal verteld en de kinderen hierbij betrokken.
Daarnaast waren wij zeer tevreden over het algehele optreden van de Kerstaman.

Chantal Simon
Entertainment

Lakei jean-Pierre – Een royaal onthaal

Indrukwekkend decor, in goed onderling overleg opbouw geregeld (hulde ook aan de techiek!). Zaal zag er bij binnenkomst uit als een klein theater, waar je graag wilt zijn.
De kinderen (en hun ouders) hebben genoten van de voorstelling, die nauw aansloot op de verwachtingen die er leefden. Een zorg minder, we hadden ons feitelijk geen betere Sinterklaasviering kunnen wensen.
Hartelijk aanbevolen!

Jacques Dob
Theater verhalen

Speurtochten met een verhaal

Bedankt Arjos voor het mooie feestje! In november verzorgde hij voor onze zoon en zijn vriendjes een heel leuk kinderfeestje. Aan het einde van de middag was én voelde iedereen zich een held :). De briefing vooraf was heel fijn en de middag verliep top. De speurtocht was buiten. Omdat wij aan een redelijk drukke weg wonen, lette Arjos er extra op dat de kinderen veilig overstaken en op de stoep bleven lopen.

Bronne Pot
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Onze zoon en zijn vriendjes en vriendinnetjes hebben genoten van het kinderfeestje! De jarige kreeg soms net een extra taakje tijdens het feestje, zoals het bewaren van een belangrijke sleutel. Verder kwamen alle kinderen, ook ons jongere zoontje, evenveel aan bod tijdens de speurtocht. Ieder kind, of de spanningsboog nu wat langer of korter was, werd in zijn waarde gelaten door Sef de bouwvakker. Wanneer er tijdens het feestje iets anders loopt dan gepland, was er direct in samenspraak met ons voldoende ruimte om tot een creatieve oplossing te komen. Heel fijn! Een aanrader voor een kinderfeestje in en om huis!

Francine
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Super leuke manier om een kinderfeestje geven. Arjos deed het heel leuk met de kinderen en zij hebben dus ook genoten!
In de speurtocht zitten ook leuke spellen verwerkt… niets anders dan positief.

Diana
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Het contact was vanaf het begin heel prettig. Het was heel duidelijk wat de bedoeling was, wat van ons verwacht werd en wat wij konden verwachten. Een week voor het feestje was er telefonisch nog contact om alles door te spreken. Hierin werd al duidelijk dat alles heel zorgvuldig werd voorbereid.
De dag zelf was helemaal top. Onze dochter had voor een piratenspeurtocht gekozen omdat zij graag een piratenfeestje wilde. Er was best een grote groep kinderen (tien in totaal) maar Arjos had dat compleet onder controle. Ze hingen aan zijn lippen, echt geweldig hoe hij in karakter blijft. Hij was heel duidelijk naar de kinderen toe, hoe ze alles konden aanpakken en wat wel en niet mocht. Maar op een heel prettige manier. Het viel ons ook op hoe hij tijdens de spellen ook steeds de groepen zo verdeelde dat iedereen wel een keer bij de jarige in het groepje zat en er geen sprake was van kliekjes. Hij bevorderde de samenwerking tussen de kinderen heel goed en zorgde dat echt iedereen mee deed. Voor ons als ouders was het heel fijn dat wij zo het feestje ook konden meebeleven en ervan konden genieten in plaats van alleen maar heel druk bezig te zijn.

Annette Blaset
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Wij hebben Arjos georganiseerde feestje als enorm prettig ervaren!

Onze dochter werd 6 en we hebben voor het thema met de Lakei gekozen. Dit was erg leuk voor de aanwezige jongens én meisjes! Het was een goed gevuld programma en het enige wat wij hoefden te doen was het zorgen voor de snacks in de pauze, en taart bij aanvangst.

Doordat de kids verder lekker buiten op pad zijn, scheelt dit ook met opruimen in huis 😊.

Arjos belde van te voren om alles door te spreken, wat erg fijn was. Je merkt dat hij het met veel passie doet, er werden ook een zelfgemaakt diploma en afscheidscadeau voor alle kinderen geregeld.

Het jongere broertje van de jarige vond het ook prachtig (4). Dus wellicht dat Arjos bij zijn partijtje in een andere rol kan langskomen!

Dennis
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Mijn zoon na het feestje: “dit was het allerleukste feestje ooit!”
Dat zegt denk ik al genoeg 🙂 en ook voor ons als ouders heeft Arjos rust gezorgd.
Alles was perfect geregeld, Arjos is heel leuk met kinderen en heeft veel geduld.
Het verhaal en de opdrachten sloten goed aan. ‘s Avonds veel complimenten van de andere ouders over het leuke feestje.
Volgend jaar zeker weer!

Emma
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Wat een fijne communicatie en leuk concept! Arjos heeft de kinderen op het vakantiepark een fantastische middag bezorgd. Wij gaan zeker vaker gebruik maken van Arjos zijn diensten.

Vakantiepark De Maarnse Berg
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Voor het feestje van onze dochter van 6 hebben we speurtocht met een verhaal geboekt bij Arjos Pronk.
Het Piraten feest was geweldig, de kinderen vonden het super. Sommige raakten er maar niet over uitgesproken en er was een kindje die het feestje geen 10 maar een 11 gaf. Kortom een geslaagd feestje! Tevens hebben we van de desbetreffende ouders en zelfs een paar grootouders hele leuke reacties gehad.
Arjos bedankt voor je inzet, het was echt super!

Karin Chaudron
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

We hebben een leuke tocht door de wijk gemaakt opzoek naar de schat. Met leuke tussen opdrachten. Leuke afwisseling tussen zoeken en spelletjes.
Alle Kids hebben het als zeer leuk ervaren 👍🏻

Wendy
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

De kinderen vonden het leuk. Ook geluk gehad met het mooie weer en de buurt waarin we wonen, dichtbij het bos.

Chantal
Speurtochten met een verhaal

speurtochten met een verhaal

Alles was goed geregeld. Vooral het telefonisch voorgesprek gaf ons heel veel rust. De meiden hebben genoten. Dankjewel!

arjospronk.nl
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Afgelopen woensdag is piraat Chappie bij ons geweest, de kinderen vonden het fantastisch!
Arjos gaat heel goed met de kinderen om, en buigt af en toe mee als het nodig is.
De communicatie omtrent alles rondom feestje verloopt soepel.
Bedankt voor alles, mijn zoon en zijn vriendjes hebben een topfeestje gehad!

arjospronk.nl
Speurtochten met een verhaal

Speurtochten met een verhaal

Wij hebben genoten van de speurtocht, wat was dat leuk! Vanaf het moment dat je binnenstapte pakte je meteen de regie en waren de kinderen één en al aandacht. We vonden het erg prettig dat je op een vriendelijke manier heel duidelijk maakte wat je van de kinderen verwachtte, zo verliep de speurtocht veilig en kwam elk kind aan bod. Voor ons als ouders was het dan ook een heel relax feestje. De opdrachten waren erg leuk en het slijm maken vond Dorith fantastisch. Ik ben ook in de week na het feestje door bijna alle ouders nog aangesproken dat hun kind het zo leuk had gehad.

arjospronk.nl
Speurtochten met een verhaal